Shtigjet > Mendimi i ri i krishterë

Mendimi i ri i krishterë


Për të kuptuar mendimin e ri të krishterë, një qasje e dobishme është t'i shohim të vërtetat e tij si të grupuara në 5 doktrina kryesore: ZOTI, Fjala, rigjenerimi, qielli dhe dashuria bashkëshortore ose martesa ideale. Zbuloni se si funksionon e gjithë kjo dhe eksploroni gjithashtu disa doktrina "mjet".