Aplikacioni Swedenborg Reader


Nëse dëshironi të jeni në gjendje të lexoni dhe kërkoni veprat teologjike të Emanuel Swedenborg në shumë gjuhë, edhe pa një lidhje në internet, atëherë... ky është aplikacioni që dëshironi!

Zgjidhni përkthime në anglisht, spanjisht, kinezisht, frëngjisht, portugalisht, gjermanisht, rusisht, koreanisht dhe shumë gjuhë të tjera. Edhe origjinalet latine! Lexoni. Kërko. Shpërndaje.

Download on App Store
Download on Google Play