Perfshihesh


Bota ka nevojë për idetë e mira në këtë faqe. Nëse dëshironi të ndihmoni, ka shumë mundësi. Këtu janë disa shembuj:

  1. Ju mund të hulumtoni dhe shkruani shpjegime të fjalëve dhe frazave në Word, ose të historive të tëra biblike.
  2. A jeni artist ? Nëse po, ju mund të ilustroni koncepte nga Fjala, ose nga teologjia suedeborgjiane.
  3. A jeni dygjuhësh ? Na ndihmoni të përkthejmë shpjegimet. Ne jemi kryesisht me bazë në anglisht për momentin, por nuk kemi ndërmend të qëndrojmë kështu - ne duam të bëjmë një faqe të mirë studimi për përdoruesit në të gjitha gjuhët kryesore.
  4. A jeni një zhvillues softuerësh? Ne po përdorim një pirg Linux, Apache, PostgreSQL, PHP, Symfony. Është një projekt interesant, i lehtë për t'u përfshirë, dhe nuk mungon puna!
  5. A keni ide të tjera ? Reagime ?

Na shkruani: Na dërgoni një mesazh.