Jepni Projektit të Ri të Krishterë të Studimit të Biblës


A child holds a pile of sunshine-drenched milkweed seeds in her hands.

Mënyrat për të bërë donacionin tuaj të zbritshëm nga taksat:


1. Donacionet mund të bëhen online me një kartë krediti duke klikuar butonin "Dhuro" më poshtë (llogaria e PayPal është opsionale).


2. Përndryshe, donacionet mund të bëhen duke dërguar një çek në:

New Christian Bible Study Corporation
c/o: Pittsburgh Society of the New Church
299 Le Roi Road
Pittsburgh, PA 15208 USA


New Christian Bible Study është një projekt i Korporatës jofitimprurëse New Christian Bible Study, një organizatë e miratuar 501c3. Projekti filloi në vitin 2011, dhe është financuar nga fondacione dhe donacione private, dhe është përcjellë nga një kombinim i përpjekjeve vullnetare dhe shërbimeve të kontratës për zhvillimin e softuerit dhe përmbajtjes. Jemi shumë të emocionuar për atë që kemi arritur deri tani dhe kemi një listë të gjatë gjërash për të bërë ende.

Për një vështrim më të detajuar se ku kemi qenë dhe ku do të shkojmë, hidhini një sy faqes sonë project plan.


Për më shumë informacion, ose nëse keni pyetje, ju lutemi kontaktoni thesarin tonë me email:

Na dërgoni një mesazh.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj!