Патеки > Задгробниот живот

Задгробниот живот


Дали постои живот после смртта? Рај? Пекол? Библијата има некои работи да каже за тоа. Така и модерната наука. Така и новохристијанската теологија. Одговорите веројатно ќе го променат начинот на кој го живеете вашиот живот. Погледни!