Апликација за читање Swedenborg


Ако сакате да можете да ги читате и пребарувате теолошките дела на Емануел Сведенборг на многу јазици, дури и без веб-врска, тогаш... ова е апликацијата што ја сакате!

Изберете преводи на англиски, шпански, кинески, француски, португалски, германски, руски, корејски и многу други јазици. Латински оригинали, исто така! Прочитајте. Пребарување. Споделете.

Download on App Store
Download on Google Play