Вклучи се


На светот му се потребни добрите идеи на оваа страница. Ако сакате да помогнете, има многу можности. Еве неколку примери:

  1. Можете да истражувате и да пишувате објаснувања за зборови и фрази во Зборот, или за цели библиски приказни.
  2. Дали сте уметнички ? Ако е така, можете да ги илустрирате концептите од Зборот или од шведскоборгиската теологија.
  3. Дали сте двојазичен ? Помогнете ни да ги преведеме објаснувањата. Во моментов сме главно базирани на англиски јазик, но немаме намера да останеме така - сакаме да направиме добра страница за учење за корисниците на сите главни јазици.
  4. Дали сте развивач на софтвер? Ние користиме стек Linux, Apache, PostgreSQL, PHP, Symfony. Тоа е интересен проект, во кој лесно се вклучува, и нема недостаток на работа!
  5. Дали имате други идеи ? Повратни информации ?

Пишете ни: Испратете ни порака.