Zechariah 3

Danish

Studovat vnitřní smysl

← Zechariah 2   Zechariah 4 →

1 Derpå lod han mig se Ypperstepræsten Josua, og han stod foran HE ENs Engel, medens Satan stod ved hans højre Side for at føre Klage imod ham.

2 Men HE EN,sagde til Satan: "HE EN true dig, Satan, HE EN true dig, han, som udvalgte Jerusalem. Er denne ikke en Brand, som er reddet ud af Ilden?"

3 Josua havde snavsede Klæder på og stod foran Engelen;

4 men denne tog til Orde og sagde til dem, som stod ham til Tjeneste: "Tag de snavsede Klæder af ham!" Og til ham sagde han: "Se, jeg har taget din Skyld fra dig, og du skal have Højtidsklæder på."

5 Og han sagde: "Sæt et rent Hovedbind på hans Hoved!" Og de satte et rent Hovedbind på hans Hoved og gav ham rene Klæder på. Så trådte HE ENs Engel frem,

6 og HE ENs Engel vidnede for Josua og sagde:

7 Så siger Hærskarers HE E: Hvis du vandrer på mine Veje og holder mine Forskrifter, skal du både åde i mit Hus og vogte mine Forgårde, og jeg giver dig Gang og Sæde blandt dem, som står her"

8 Hør, du Ypperstepræst Josua, du og dine Embedsbrødre, som sidder for dit Ansigt: de er Varselmænd! Thi se, jeg lader min Tjener Zemak komme.

9 Thi se, den Sten, jeg lægger hen for Josua - på den ene Sten er syv Øjne - se, jeg rister selv dens Indskrift, lyder det fra Hærskarers HE E, og på een Dag udsletter jeg dette Lands Skyld.

10 På hin Dag, lyder det fra Hærskarers HE E, skal I byde hverandre til Gæst under Vinstok og Figenfræ.

← Zechariah 2   Zechariah 4 →
Studovat vnitřní smysl

Hlavní vysvětlení ze Swedenborgových prací:

Inner Meaning of Prophets and Psalms 235

Komentář k této kapitole:

Příběhy:

Další odkazy Swedenborga k této kapitole:

Arcana Coelestia 488, 4545, 5113, 5954

Apocalypse Revealed 36, 166, 334, 487, 945

The Lord 4, 52

True Christianity 157

Ukázat odkazy z nepublikovaných děl Swedenborga


Commentary (pdf)

Bible Study Notes Volume 4


Přeložit:
Sdílet: